IZBORI 2020.

rtl u stožeru domovinskog pokreta

Davor Dretar Drele: 'Domovinski pokret će pokazati da se politiku može voditi s obrazom'

Domovinski pokret je na trećem mjestu s 14 osvojenih mandata

23:08 Igor Peternel kaže da su iznenađeni visokim rezultatom HDZ-om, ali da treba poštivati volju građana.

"Građani su rekli da ih ne smetaju korupcijske afere kojima su bili izloženi zadnje četiri godine i da su za nastavak takve politike. Konačno bi morali shvatiti da su predizborne ankete manipuliranje javnosti, što mi i govorimo stalno. Trebali bi se prestati baviti tim manipulacijama."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

22:29 Davor Dretar Drele preferencijalno ima preko tisuću glasova, a on poručuje da je iznimno zahvalan.

''Infrastrukturalno nas nema na terenu i napraviti ovakav posao, osvojiti jedan mandat u 3. izbornoj jedinici koja je najintenzivnije premrežena duopolom, čini mi se kao odličan posao.''

Upitan boji li se da ga u Saboru neće shvaćati ozbiljno, Drele kaže:

"Imaju me potpuno pravo shvaćati kao zabavljača jer je to ono što radim cijeli život. Možda je trebalo napraviti jedan korak naprijed. Kada će doći vrijeme za zabavu znat ću se zabaviti, a kada bude trebalo raditi, znat ću ozbiljno raditi.

''U startu mogu upozoriti saborsku stražu da imam 106 kg i mene neće sasvim sigurno moći tako lako iznijeti kao Pernara. Vjerujem da neće biti ni razloga da me iznose, ako sve bude ok. Treba samo raditi vrijedno. Domovinski pokret ulazi u Sabor kao stabilna stranka razumnih članova koji dolaze raditi i pokazati da se politiku može voditi s licem i obrazom. Vjerujem da će kod nas biti samo dobar i vrijedan rad".

Na pitanje što će biti centar njegovog političkog djelovanja, Drele ističe da će se baviti problema sjeverozapadne Hrvatske koji odlaze iz zemlje, koji su izgubili povjerenje  u politiku.

Izdvojeno


Reci što misliš!