IZBORI 2020.

IZBORNA POBJEDA

U HDZ-u Karlovačke županije zadovoljni rezultatom u VII. izbornoj jedinici - uvjereni da će pobijediti i na lokalnim izborima sljedeće godine

U HDZ-u Karlovačke županije zadovoljni rezultatom u VII. izbornoj jedinici - uvjereni da će pobijediti i na lokalnim izborima sljedeće godine

HDZ je u VII. izbornoj jedinici osvojio šest saborskih mandata

- Imamo izvrsne rezultate na svim biračkim mjestima, a posebno mi je drag odličan rezultat u Karlovačkoj županiji: HDZ je pobijedio u 20 gradova i općina, nismo dobili samo u Plaškom i Kamanju i to za vrlo mali broj glasova. To daje nadu da ćemo ovako dobre rezultate imati i na lokalnim izborima, s ciljem da nastavimo raditi na dobrobit građana, izjavila je na današnjoj presici Nada Murganić, buduća saborska zastupnica HDZ-a.

U VII. izbornoj jedinici HDZ je osvojio 6 saborskih mjesta, a od kandidata iz Karlovačke županije to će značiti ulazak u Sabor nositelja liste Tome Medveda i Nade Murganić. U stvari, značio bi jer je vrlo vjerojatno da će Medved biti ministar i u novoj HDZ-ovoj Vladi, a to otvara prostor za ulazak njegove zamjene u saborske klupe. Tko će to biti, prerano je govoriti, no Plenkovićeva nova Vlada bi vrlo brzo trebala biti formirana, a onda i poznato tko će od kandidata u izvršnu, a tko u zakonodavnu vlast.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I Murganić i Marija Jelkovac, te Tomislav Lipošćak, kao i ostali sudionici današnje pressice, kandidati iz VII. izborne jedinice, zahvalili su biračima na ukazanom povjerenju, Jelkovac naglasila kako su građani jučer pokazali da je HDZ jedina ozbiljna politička oopcija i dali mu povjerenje da ponovo vodi zemlju, a Lipošćak poručio kako ga posebno raduje HDZ-ov nadmoćan rezultat u Ogulinu i okolnim općinama, osim Plaškog gdje kaska nekoliko desetaka glasova.

- Uvjerljivo je HDZ pobjednik s više od 50 posto osvojenih glasova. To je još jedan dokaz da je HDZ u Ogulinu i ogulinskom bazenu trenutno najsnažnija politička opcija i da je trenutni omjer snaga i u Ogulinu po pitanju gradske vlaste jedna anomalija za koju se nadamo da ćemo ju ispraviti na sljedećim izborima, zaključio je Lipošćak.

Izdvojeno


Reci što misliš!