KAportal NI ZA JOINT? Još jedna "rekordna" zapljena droge karlovačke policije - 37-godišnjak u Draganiću "pao" s 0,23 grama "trave" | Karlovački informativni web portal

NI ZA JOINT? Još jedna “rekordna” zapljena droge karlovačke policije – 37-godišnjak u Draganiću “pao” s 0,23 grama “trave”

Policijske kontrole na odmorištu u Draganiću, iako prilično živciraju vozače zbog gužvi koje pritom nastaju, daju, izgleda, dobre rezultate. U jednoj takvoj akciji “pao” je 37-godišnji Riječanin. Policija mu je pronašla, ni manje ni više, nego 0,23 grama marihuane.

Već smo pisali o rekordno maloj zapljeni na istom odmorištu, kada je muškarcu iz Zaprešića pronađen 0,1 gram ove opasne opojene droge, pa se stoga može reći da je ova zapljena dvostruko veća. Kako god, vozaču je sud odredio 3.000 kuna kazne.

On je na sudu priznao krivnju, ali se pravdao da drogu nije htio osobno konzumirati, već da je prijatelju činio uslugu te mu je vozio tzv. drobilicu, na kojoj je zaostalo nešto malo “trave”. Zato je molio sud da mu odredi blagu novčanu kaznu, jer nikada prije nije kažnjavan zbog tog ili sličnih prekršaja.

Sud mu je doista odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna.

KAportal.hr

  • Odgovori