Luka Vlašić pojačao trenerski kadar Taekwondo kluba Prana

rhdr

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza (HTS) održan je seminar za produženje trenerskih, voditeljskih, sudačkih i ispitivačkih licenci. Za TKD Prana su u 2019. godini trenerske i voditeljske licence obnovili Goran Cvitak, Petar Lukežić i Luka Vlašić dok je Marko Strusa prisustvovao seminaru za produženje sudačke licence. Uz navedena tri trenera u klubu volonterski kao treneri djeluju još i Marko Strusa (forme), Tihana Brković Skukan (predškolske grupe) i Željko Jurčić (natjecatelji). Prana je trenutno jedini karlovački taekwondo klub s ovolikim stručnim trenerskim kadrom (4 trenera) pa tako vjeruje da će u ovoj godini ostvariti sve zacrtane planove i rezultate na nadolazećim natjecanjima potpomognuti novim trenerskim pojačanjem.

S obzirom da TKD Prana u zadnje dvije godine bilježi zapažene rezultate, kao i izuzetan porast broja članova, prilika da u svoj rad uključi kvalitetnog trenera je od velike važnosti za daljnji napredak klub. U tom pogledu klub se pojačao Lukom Vlašićem, poznatim karlovačkim trenerom tekwondoa.

Vlašić se taekwondoom počeo baviti 1994. godine. Iza njega je 25 godina aktivnog rada u tom sportu. Kao natjecatelj je ostvario zapažene rezultate, a 2005. godine proglašen je sportašem grada Karlovca i Karlovačke županije. U sastavu reprezentacije Hrvatske nastupio je na 3 svjetska i isto toliko europska prvenstva, Svjetskom kupu, Univerzijadi i mnogobrojnim međunarodnim turnirima. Na prvenstvima Hrvatske osvojio je više od 10 odličja, a titulu prvaka Hrvatske osvajao je 6 puta u svim dobnim uzrastima.

Od studenog prošle godine, Prana i EmMa centar pokrenuli su treninge za djecu sa teškoćama u razvoju (različiti oblici razvojnih i motoričkih poremećaja). Grupa se trenutno sastoji od 22 polaznika.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest