Prvenstvo u mini i super mini rukometu ove godine će se održati 7. i 14. travnja

Organizacijski odbor 19. Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukomet za dječake i djevojčice, Rukometni klub Škole rukometa Karlovac, 30. siječnja 2019. godine, održao je prvu sjednicu na kojoj su donijeti osnovni zaključci za organizaciju najstarijeg i najmasovnijeg turnira mladih rukometnih nada u Lijepoj Našoj.

Prvenstvo će se ove godine održati dvije nedjelje u travnju mjesecu (7. i 14.), kao i svih dosadašnjih godina u tri karlovačke sportske dvorane, a ceremonijal otvorenja i proglašenje pobjednika po kategorijama biti će kao i uvijek do sada u Školskoj sportskoj dvorani.

Nakon sjednice starije veselo društvo koje je u organizaciji prvenstva od samoga početka već 19-tu godinu i to; šef svih dosadašnjih turnira Miloš Đanković te, privatni poduzetnik Darko Brnadić, ‘bankar’ Mladen Strukan, političar iz oporbe Ivica Margarin i bivši KAŠ-ev nagrađeni ‘fotić’ Boris Ožanić poznat još i po uzgajanju ironije ups. aronije (na fotografiji maše rukicom), okupilo se u Cafeu Le Paon u Senjskoj ulici oko predsjednika RKŠR Karlovac i još poznatijeg vinara te žumberačkog zeta Dževada Karića, oca ‘odbjeglog’ karlovačkog rukometaša-golmana Denisa Karića koji je dres Karlovca zamijenio za dres RK Poreč.

Na novinarski upit poznatome i uvaženom društvu zašto dolaze baš u Le Paonu, a ne ostaju recimo u kafiću dvorane kraj Korane, dobacio nam je na službenom bosanskom gazda Dževad:

– Što misliš zašto, pa došli su me ‘žicati lovu’. Pomažem ženski rukomet, pomažem muški rukomet, pomažem mini rukomet, namjestili su mi funkciju predsjednika ženskog kluba a da nisam ni znao, radim k’o crnac za vrijeme mini prvenstva… Maksimalno iskorištavaju moju dobrotu. Dragi su mi bolan al’ ne mogu više. Kad će već jednom tome doći kraj?!

– Nikad! – dobacuje negdje tamo iz čoška šef ‘Đani’ i time je sva priča oko sponzorstva završena. Prema tome ovogodišnje prvenstvo dobilo je prvog sponzora – Cafe Le Paon.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest