Borcima županijskih klubova četiri zlata i ukupno 18 odličja u Jaski, no i ovo je natjecanje patilo od inflacije kategorija

Banija Pandas

Ukupno 18 odličja osvojili su borci taekwondo klubova iz Karlovačke županije na Pantera Openu u Jastrebarskom, natjecanju koje je i kriterijski turnir za nacionalnu rang listu. Lijep uspjeh, ali i ovdje treba napomenuti da je zbog inflacije težinskih i starosnih kategorija konkurencija bila malobrojna pa je čak 11 od ovih 18 odličja osvojeno bez ijedne pobjede!?

No, krenimo redom. Zlatna odličja osvoji su Petar Fičko (3 pobjede), Gabrijela Fehervari (1 pobjeda) i Lucija Hrebac (1 pobjeda) iz TKD Banija Pandas te Dalija Bunčić (1 pobjeda) iz TKD Karlovca.

Srebra su izborili Josip Šnajder (2 pobjede) iz Ogulina i Oscar Kovačić (2 pobjede) iz karlovačke Prane te, bez ostvarenih pobjeda, Antonio Šnajder iz Ogulina i Magdalena Ljubić iz Karlovca.

Od čak 10 brončanih odličja, zbog gore navedenih okolnosti, samo je jedno ostvareno borbom – uspjelo je to Đorđu Bunčiću iz TKD Karlovca, dok su bez pobjeda na turniru bronce osvojili Nela Trupković, Dominik Aršulić, Tea Trupković i Lara Križanić iz TKD Duga Resa, Nikolina Hrebac i Lucio Matuzić iz TKD Banija Pandas, Aleksandra Macut i Sandro Tuškan iz Prane te Leona Grubiša iz Karlovca.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest