Rukomet: Novi izazov pred rukometašima Karlovca – danas na Kozali u Rijeci tražit će novu pobjedu!

Igra rukometaša Karlovca u derbiju kola protiv Buzeta u Karlovcu nije baš blistala no najvažnije je da su Karlovčani osvojili bodove i ostali drugoplasirani, a mnogi se nadamo ne i “drugoligaši”. Rekapitulacija nakon 15. kola: prvi Dubrovnik 27, drugi Karlovac 22 boda, isto koliko ima i trećeplasirana Ribola iz Kaštela.

Ovaj bi vikend mogao biti “biti il’ ne biti” Karlovčanima i Kaštelanima, ali i Dubrovčanima. Mogu li se Gospari poskliznuti u Trogiru i tako Karlovcu i Riboli pružiti novu nadu? Ona je da do kraja prvenstva nekako dohvate pet bodova prednosti koliko trenutno “dubrovačka mlada” bježi prvim pratiteljima. Ako Dubrovnik pobijedi Trogirane moguće je i da su prije zadnjeg sučeva prvenstvenog zvižduka već jednom nogom u Premijer ligu gdje ih već odavno vide pojedinci. Moguće je ali još ne treba unaprijed izvijestiti bijelu zastavu. Tim prije što to nikako ne značio da momčad bivšeg karlovačkog trenera Silvije Ivandije, a od odnedavno i Linina pomoćnika u hrvatskoj reprezentaciji, ne znači da je njegova momčad bolja i kvalitetnija od rukometne ekipe Tatjane Rašić. Podsjetimo da je ne tako davno karlovačka momčad pod vodstvom svoje sadašnje trenerice doslovce “pregazila” momčadi kojima su na trenerskoj klupi sjedila proslavljena imena hrvatskog rukometa – Silvijo Ivandija i Zlatko Saračević! Ali, ako Tanji Rašić ove godine izmakne viši rang, mogla još dugo, dugo sanjati Split i poraz od posljednjeplasirane momčadi koja je u ovom kolu poražena pod Marjanom od prosječne momčadi Mornar Crikvenice. Zašto, upravo u Splitu Karlovac nikako nije smio ostaviti “skalp”.

Dakle, Dubrovčani “po poraz” odlaze u Trogir, Karlovac “po pobjedu” na Rijeku Kozali, a Ribola putuje “po poraz” u Crikvenicu koja je u 15. kolu 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine, podsjetimo to još jednom, neočekivano slavila u Splitu. Uf, uf … bilo bi to idealno rješenje za podizanje morala rukometaša Karlovca!

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest