U subotu u 19 sati dvoboj Karlovčana i Crikveničana kod “O. K. Korane”

Nakon što su tri prvoplasirane momčadi 1. Hrvatske rukometne lige Jug u prošlom kolu poražene bodovna razlika na ljestvici je ostala nepromijenjena. Karlovac i dalje drži drugu poziciju sa 22 boda, 5 bodova manje od vodećeg Dubrovnika. Na primjer, da su Karlovčani prošle subote pobijedili Kozalu u Rijeci a prije nekoliko kola i Splićane pod Marjanom, sad bi bili na bod od Gospara i danas bi s puno više optimizma gledali na osvajanje prvog mjesta i njihov povratak u Premijer ligu. Ali, kad bi bilo da bi bilo …?! Sad što je tu je, Karlovac bi trebao u preostala 6 kola koliko je još ostalo do kraja prvenstva pobijediti sve utakmice i čekati da se Dubrovnik negdje “posklizne”. Najmanje dvaput!

Prema tome, u subotnjem dvoboju Karlovca i Mornar-Crikvenice kod “O. K. Korane”, karlovački rukometaši ne bi smjeli niti pomišljati na poraz. Iznenađenja su, dakako, moguća pa i u igru momčadi trenerice Tanje Rašić. U to smo se mogli uvjeriti iz već spomenuta dva susreta. Neće opet nastupiti najveći pehist u ovom prvenstvu, sjajan borac i igrač Ivica Frketić koji je u Rijeci zaradio povredu prsta na ruci, ali se u momčad vraća Filip Begić.

U 17. kolu prvoligaškog natjecanja južne skupine Karlovac igra s petoplasiranom momčadi Mornara-Crikvenice koja ima samo 2 boda manje od drugoplasiranog domaćina. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani, u subotu s početkom od 19 sati.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest