Više od 2000 sudionika u nedjelju na drugom turniru Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Stotinu ekipa sa oko 1200 djece u 6 kategorija od koji su 32 ekipe djevojčica rođenih 2008. i isto toliko ekipa dječaka istoga godište te još 36 momčadi dječaka rođenih 2010. godine sudjelovati će u nedjelju na drugom turniru međunarodnog 19. Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu.

S vodstvima ekipa, organizacijskim odborom i ostalim pratećim sadržajima očekuje se oko 2000 sudionika. Rukometni klub Škola rukometa Karlovac nastupit će s 4 ekipe djevojčica i dječaka. Nastupit će još i djevojčice i dječaci Ogulina, slunjskog Drenka te djevojčice ozaljskog Colapisa.

– Očekujemo da se naše ekipe plasiraju u završnicu. Glavno nam je da su u vrhu hrvatskog rukometa, a ovaj turnir tamo i spada. Ako su u vrhu to znači da se u našoj školi dobro radi. To na je važno. Naravno, sportski je nadati se medalji ali ona nije naš prioritet – naglasio je Miloš Đanković, predsjednik RKŠR Karlovac

Igra se u tri karlovačke sportske dvorane: dvorani ‘Mihajla Prezelja Mitile’ na Dubovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu gdje će biti svečano otvaranje (13 sati) i završno proglašenje najuspješnijih (19 sati). Natjecanje će započeti već u 9,00 sati.

Troškovi oba turnira organizacije19. Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu iznose oko 230 tisuća kuna.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest