Kros Sportskih novosti – Ekipno zlato Tehničkoj školi Karlovac, Bruno Belčić drugi, tri djevojke osvojile treće mjesto

U Zagrebu je u subotu 13. travnja, održan 36. po redu kros na kojem su nastupili i članovi Atletskog kluba Karlovac.

Iznimno lijep uspjeh postigla je ekipa Tehničke škole koja je osvojila prvo mjesto u najstarijoj konkurenciji, onoj učenika 3. i 4. razreda srednjih škola. U istoj konkurenciji pojedinačno je Bruno Belčić iz MIOŠ-a bio odličan drugi, a od trojca Tehničke škole Lovro Kasunić je zauzeo šesto, Hrvoje Neralić osmo, a Tin Dolšak deveto mjesto.

Bilo je jo odličnih rezultata, prvenstveno se to odnosi na srednjoškolke, Leu Novković iz Srednje škole Duga Resa u konkurenciji 1. i 2. razreda te Helenu Valentić iz Gimnazije Karlovac koje su osvojile treća mjesta, kao i na najmlađu osvajačicu odličja, Elenoru Trupković Zeba iz OŠ Švarča, koja je bila treća u konkurenciji četvrtih razreda osnovnih škola.

Bilo je još nekoliko plasmana u Top 10 u vrlo brojnoj konkurenciji – Ivan Novković iz OŠ Grabrik bio je peti kod učenika četvrtih razreda, Katja Joha (OŠ Dragojla Jarnević) zauzela je šesto mjesto kod šestašica, a Irina Vidiček Ljubojević (OŠ Banija) sedmo mjesto kod osmašica.

Tu je i još jedan dobar ekipni rezultat – djevojčice OŠ Vladimir Nazor iz Duge Rese osvojile su peto mjesto u najmlađoj konkurenciji, za 3. razrede osnovnih škola.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest