Skupštinari Karlovačke i Županijske krovne sportske udruge usvojili sva predložena izvješća i planove za prošlu i ovu godinu

Održana je redovna sjednica Skupštine Zajednice sportova Karlovačke županije na kojoj su usvojena izvješća za 2018. godinu (financijsko, o radu, Nadzornog odbora, Program javnih potreba, u sportu županije, i Plan raspodjele sredstava za ovu godinu).

Predsjednik Zajednice Želimir Feitl istaknuo je da je za 2019. izdvojeno 1,3 milijuna kuna a što je nešto malo više nego 2018. godine. U članstvo Zajednice športova Karlovačke županije primljen je Šahovski savez Karlovačke županije, dok je za novog člana Upravnog odbora izabran Željko Tonković iz Ogulina.

Koji dan ranije održana je i redovna sjednica Karlovačke športske zajednice kojoj također predsjedava Želimir – Žiga Feitl. Kao i županijska skupština i gradska karlovačka je usvojila sva potrebna izvješća za 2018. i planove za 2019. godinu.

Od 23. do 28. travnja ove godine Karlovačka športska zajednica tradicionalno organizira besplatne sportske aktivnosti za učenike osnovnih škola.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest