7. Memorijal ‘Darijo Možnik’: Prvo mjesto za karlovačku kadetkinju Neru Đurić

sdr

ZTD Hrvatski Sokol bio je domaćin 7. Memorijala ‘Darijo Možnik’, natjecanju koje se održalo u novouređenoj gimnastičkoj dvorani Sportskog centra Lučko. Sudjelovalo je 190 gimnastičarki i gimnastičara iz 12 klubova. Gimnastički klub Sokol Karlovac predstavljalo je 19 gimnastičarki i 14 gimnastičara.

REZULTATI GK SOKOL KARLOVAC

U kategoriji kadetkinja 1. mjesto osvojila je Nera Đurić, kćerka bivše istaknute gimnastičarke i oca odličnog odbojkaša. Lucija Rožman osvaja 2. mjesto. U ekipnoj kategoriji kadetkinje Karlovac (Nera Đurić, Lucija Rožman, Maja Plavetić, Nika Babić, Franka Maglić, Lota Gačić) bile su najbolje u svojoj kategoriji te su se okitile zlatom.

U kategoriji juniorki najbolje plasirana predstavnica bila je Doroteja Šegavić osvojivši 6. mjesto. Ekipa juniorki (Matea Novković, Tara Radočaj, Aurora Car, Matea Šegavić, Mona Šarinić, Doroteja Šegavić) osvojila je u ekipnoj konkurenciji 3. mjesto. Ekipa mlađih juniorki u sastavu Jana Gabi Kasunić, Nina Miljević, Lara Đurić, Marija Vrbanić, Dora Martišković, Daria Car i Leonarda Šlat, zauzela je 4. mjesto.

U muškoj sportskoj gimnastici u kategoriji kadeta Josip Franjo Cvitešić zauzeo je 4., a Petar Sinčić 5. mjesto. U ekipnom plasmanu ekipa kadeta (Jakov Lukinić, Vito Oskar Radaković, Filip Krznar, Petar Sinčić, Josip Franjo Cvitešić) zauzela je 3. mjesto. U kategoriji mlađih kadeta prva tri mjesta osvojili su predstavnici Karlovačkog Sokola. Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Fran Šančić, srebro je pripalo Patriku Rajkoviću, a bronca Filipu Štedulu. Ekipa mlađih kadeta (Jeronim Hajsan, Fran Šančić, Filip Štedul, Patrik Rajković, Andrija Crkvenac, Patrik Požega) osvojila je 1. mjesto.

Na natjecanju su pravdu dijelili i karlovački suci i sutkinje. U ženskoj sportskoj gimnastici sudile su Korina i Lara Belokleić, a u muškoj Lovro Čorak i Matija Tek, a treneri su bili Ivan Šimunović, Robertina Kućan, Lorena Orešković, Marijan Šančić i Zvonimir Conjar.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest