Tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje karlovačkih Tigrova na turniru u Austriji

U Grazu (Austrija) održan je međunarodni turnir i kickboxingu, KBH Masters, na kojem je nastupilo vise od 300 natjecatelja iz 9 država, a među njima i ekipa Tigrovih kadetkinja u disciplini Point Foghting.

Roka Puljak ponovno je napravila izvrsni rezultat osvojivši zlatne medalje u kategorijama starijih kadetkinja (+60 kg) i kategoriji juniorki (-65 kg) uz 4 pobjede. Nika Radović je osvojila zlatnu medalju u kategoriji starijih kadetkinja (-55 kg) uz 3 pobjede. Nastupila je i u juniorkama, u kategoriji (-55 kg), osvojivši brončanu medalju nakon što je morala predati finalni meč zbog povrede u finalu prve kategorije. Luna Spasojević je osvojila srebrnu medalju u kategoriji (-60 kg) uz jednu pobjedu i tijesan poraz u finalu. Lana Kirin je osvojila također srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja (+47 kg) uz jednu pobjedu i poraz u finalu. Nicole Buturajac je u kategoriji (+60 kg) starijih kadetkinja osvojila brončanu medalju.

Sljedeći nastup im je Svjetski kup u Mađarskoj (od 17-19 svibnja) na kojem će nastupiti 8 Tigrova. Očekuje se 3000 natjecatelja iz 40 država sa 5 kontinenata.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest