Karatašima Karlovca 1969 ovog vikenda devet medalja

Članovi Karate kluba Karlovac 1969. nastupili su proteklog vikenda na tradicionalnom turniru u Zagrebu koji se održava u spomen na poginule bojovnike grada Zagreba. Turnir je okupio 460 natjecatelja, a Karlovac 1969 nastupio je sa sedmero natjecatelja u devet kategorija. Ukupno su osvojili 9 medalja, 1 zlato, 3 srebra i 5 bronci.

Prvo mjesto u kategoriji mlađih učenika do 30 kilograma uvjerljivo je pripalo Tomislavu Čordaševu. On je nastupio i u kategoriji učenika do 30 kg gdje su protivnici stariji i do dvije godine od njega. To ga nije uplašilo pa je tijesno izgubio u borbi za finale, te je uvjerljivo slavio u repasažnoj borbi za brončanu medalju.

Srebrne medalje pripale su Roku Palajsi u mlađim učenicima do 26 kg, Svenu Spahiji u mlađim kadetima do 52 kg i Luciji Šegavić u kategoriji učenica preko 44 kg. Ona se također okušala u starijoj konkurenciji mlađih kadetkinja do 50 kg gdje je zauzela treće mjesto.

Brončanim medaljama još su se okitili Andro Despot u mlađim kadetima do 52 kg, Dora Kranjčec u mlađim kadetkinjama do 50 kg i Petra Stojković u juniorkama do 59 kg. S natjecateljima je na turnir putovao trener Dino Babić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest