Zlatne medalje za sve tri posade Korane na 19. Memorijalu ‘Jaroslava Laštovice’

Ema Hodak

U organizaciji veslačkog saveza Zagreb na veslačkoj stazi jezera Jarun u Zagrebu, u subotu 25. svibnja, održan je 18. Memorijal ‘Jaroslava Laštovice’ na kojoj su nastupili kadeti A i B, te 24. sveučilišna utrka osmeraca.

Sve tri posade veslača Korane koje su nastupile na toj regati osvojile su prva mjesta u svojim kategorijama i tako im pripale zlatne medalje. Ema Hodak (2:12,67) je bila prva u skifu u konkurenciji kadetkinja B, kao i Luka Hajdin (3:58,87) među kadetima A, a u dvojcu za kadete A Igor Šušnjar i Mauro Bauer (3:47,35) također su osvojili zlatnu medalju.

U utrci osmeraca Ana Katušin je tradicionalno već veslala za osmerac Medicinskog fakulteta, a bivši veslač Korane Dorian Ljubenko nastupio je u posadi Fakulteta elektronike i računarstva. Posada Medicinskog fakulteta za koji je nastupila Katušin osvojila je drugo mjesto (8:15,52). Prva je bila posada Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Posada osmerca Fakulteta elektronike i računarstva u kojoj je nastupio Ljubenko osvojila je drugo mjesto (3:23,63). Prvo mjesto pripalo je za posadu Medicinskog fakulteta.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest