Oko 450 igrača iz 32 ekipe, među kojima i karlovački nogometaši, nastupilo je na Memorijalu ‘Josipa – Jože Kursa’ u Gospiću

Nogometna škola NK Gospić 91 organizirala je i ove godine Memorijal ‘Josip – Joža Kurs’, šesti po redu, na kojem su nastupili i karlovačke nogometne nade NK Karlovac 1919, ali i nogometaši NK Karlovac – veterani. Nastupilo je oko 450 igrača iz 32 ekipe, dvije natjecateljske generacije. Lijepo je bilo za vidjeti kako su četiri nogometna terena bila prepuna malih nogometnih čarobnjaka.

KONAČAN PLASMAN

Prve četiri ekipe u 2007. godištu: 1. NK ZADAR 2. HNK PRIMORAC 3. NK DINARA 4. NK ABECEDA SPORTA

Prve četiri ekipe u 2010. godištu.: 1. NK ARBANASI 2. NK ZARA 3. NK VODICE 4. NK KARLOVAC 1919

Nakon niz godina okupili su se gospićki veterani nogometaši koji su ugostili ekipu Karlovca i odigrali jednu lijepu prijateljsku utakmicu gdje su nešto mlađi Karlovčani pobijedili 3:1. Za ekipu karlovačkih veterana branio je nekadašnji vratar NK Gospića, kasnije i NK Karlovca, Ladislav Kurs, sin Josipa – Jože Kursa. Praunuk Josipa – Jože Kursa, Dorijan, igrao je na turniru i na kraju još dijelio nagrade i pehare. Za najbolje tri ekipe pehari, medalji i nagrade za najbolje pojedince (golman, igrač, strijelac).

Sve što se događalo na gospićkom travnjaku zabilježile su i televizijske kamere HNTV i Velebitska TV, što je svakako velika promocija grada, kluba i samog turnira. Podršku organizatoru i sudionicima došao je dati i gradonačelnik grada Gospića. Kotizacije za turnir nema, ali su zato sve ekipe počašćena roštiljem.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest