Taekwondo klub Prana uređuje prostor u bivšoj vojarni na Lušćiću, odaslali su poziv za pomoć kod uređenja

smacap_Bright

Poziv za donacije otvoren je na www.gofundme.com Sve potrebne informacije mogu se dobiti na mobitel broj: 091 552 0146.

Taekwondo klub Prana je započeo sa pripremama oko uređenja novog klupskog prostora dobivenog na korištenje od Grada u bivšoj vojarni na Luščiću. Prostor veličine 500 m2 uz sve prethodne radove, zahtjeva još izuzetna ulaganja.

– Sigurni smo da će nakon uređenja zaživjeti taj prostor u kojem će sva karlovačka mladež imati priliku biti dio našeg kluba koji ima velike planove za aktivnosti unutar novog prostora – rekao je Goran Cvitak, trener TKD Prana i nastavio – Obzirom da uz natjecatelje i rekreativce trenira i 35 djece i mladih s teškoćama u razvoju, odlučili smo jednu dvoranu prilagoditi njihovim potrebama i mogućnostima. Opremit ćemo je rekvizitima i opremom koja će im uvelike unaprijediti kvalitetu treninga i tako povećati mogućnost napredovanja. Prostor nam pruža i mogućnosti za kvalitetniju selekciju svih grupa u klubu a što će, nadamo se, uroditi boljim rezultatima te zadovoljiti i rekreativce.

Kako je u prostor potrebno uložiti velika financijska sredstva koja klub nema, ovim putem apeliraju na građane, tvrtke i sve koji su spremni pomoći s donacijom bilo materijala potrebnog za uređenje, ili financijskom pomoći koju mogu uplatiti na žiro račun TKD Prana kod Karlovačke banke IBAN: HR66 2400 0081 1100 49021 da to učine i pomognu klub koji će im, poručuju, znati uzvratiti i zahvaliti im.

– MORH nam je već ponudio pomoć u mehanizaciji i radnoj snazi. Svima koji nam pomognu i tako podrže klub u ostvarenju našeg cilja i ovog projekta, unaprijed se zahvaljujemo – naglašava Cvitak.

Prilog o toj aktivnosti TKD Prana objavio je i Regionalni dnevnik s HRT2 a interes za snimanje priloga pokazao je i RTL Danas.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest