Tekvondaši zadovoljni odrađenim u prvom taekwondo Ljetnom kampu u Hostelu Karlovac u Selcu

Iznad očekivanja završio je prvi taekwondo ljetni kamp u Hostelu Karlovac u Selcu. Sudjelovalo je 70-tak djece iz taekwondo klubova: Prana iz Karlovca, Tigra Zagreb i Dugog Sela.

– Kamp je osmišljen kako bi kroz sedmodnevni program bile odrađene bazične pripreme koje su započete početkom kolovoza te ulaskom u specifične oblike treninga pripremili borce za nadolazeću sezonu. Ovo je nam je prva godina da kao klub boravimo u Hostelu Karlovac u Selcu te smo izuzetno zadovoljni njihovom ponudom i sadržajima. Na naše zadovoljstvo definitivno smo se odlučili da se ovaj kamp uvrsti u kalendar aktivnosti Hostela te vjerujemo da će ovakva organizacija i profesionalnost koja se je pokazala ovo ljeto privući klubove te se uvrstiti u jedan ozbiljniji kamp međunarodnog karaktera – kaže Goran Cvitak, trener TKD Prana i dodaje:

– Djeca su uz tri naporna treninga dnevno bila animirana raznim animacijskim aktivnostima poput natjecanja u triatlonu, disko plesovima, trkama u plivanju, skokovima u vodu, klicanjem na trbuhu po nasapuniranom najlonu dugom 30 metara, vožnja disko brodom i raznim drugim aktivnostima. Voditelji su zaista uložili svoj trud da ovaj kamp zaista ostane djeci u lijepom sjećanju, dok su djeca pokazala veliki trud i odgovornost.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest