“Žigi” Feitlu golfska Nagrada “Bruto Super Senior”

Prvaci Golf kluba Riverside Zagreb za 2019. godinu jesu – novi prvak Željko Vučemil i nova/stara prvakinja Martina Čanaki koja je obranila prošlogodišnji naslov.

– Drago mi je što sam obranila naslov prvakinje Kluba s kvalitetnim rezultatom. Uvjeti za igru bili su izazovni, s obzirom na temperaturu i razinu vlage, te bih čestitala svim sudionicima na odigranim rezultatima te, naravno, svim nagrađenima – rekla je Martina Čanaki.

– Ne kaže se uzalud da na mladima svijet ostaje, ali tek dogodine, jer ove godine nisam htio pustiti. Moj sin Ivan nije danas bio ovdje, a Lovro Horvat je, na moju sreću, malo zapeo kod 18. rupe i to je presudilo – kroz šalu je rekao novi prvak Željko Vučemil, nasmijavši sve prisutne.

– Vrijeme je bilo prilično vruće i naporno, ali što je tu je, golf se mora igrati i po takvom vremenu. Zadovoljan sam – kaže Feitl.

Osamdesetak igračica i igrača, članova kluba i gostiju, odmjeravali su snage na natjecateljskom, ali i na gradskom igralištu. Svi su imali priliku dati najbolje od sebe na vrhunski uređenim terenima.

REZULTATI: Nagradu “Bruto Gospodin” ponio je Željko Vučemil, dok je nagradu “Bruto Dama” osvojila Martina Čanaki. Nagrada “Bruto Senior” otišla je u ruke Tibora Gojuna, a nagrada “Bruto Junior” u ruke Lovre Horvata. Nagradu “Bruto Super Senior” ponio je Želimir Feitl. U Neto A kategoriji prvo mjesto pripalo je Vlatku Cvrtili, drugo mjesto Bajsu Ozrenu, a treće Ivici Šimunoviću. U Neto B kategoriji prvo mjesto pripalo je Antonu Krklecu, drugo mjesto Manfredu Kanduthu, a treće Goranku Paveliću. U Neto C kategoriji nagradu za prvo mjesto ponio je Milan Žunić, za drugo mjesto Mario Mataš, a treće mjesto Marijan Pistotnik. Nagradu “1. Beginners” osvojio je Mario Klišanić, “2. Beginners” Siniša Patačko, a “3. Beginners” Mario Popić. Nagrade su dodijeljene i gostima, među kojima je prvo mjesto osvojio Dino Glavaš, drugo Gordan Lacković, dok je treće mjesto osvojila Lana Ružić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest