Politički i građanski aktivist Nikola Badovinac debitirao u ringu! U prvom pro meču izašao na megdan “strašnom” Igoru Mihaljeviću

Pitanje je mogu li lokalni političari biti mirniji nakon ove vijesti (u nadi da će se Badovinac posvetiti sportu, a njih malo pustiti da “predahnu”) ili još zabrinutiji (jer možda ih pozove i u stvarni, a ne samo verbalni ring!) – no, vrijedi zabilježiti da je poznati karlovački politički i građanski aktivist Nikola Badovinac sinoć u Velikoj Gorici zabilježio svoj profesionalni boksački debi!

Okončao ga je porazom, i to tehničkim nokautom u drugoj rundi, ali nije to ništa čega bi se trebao posramiti, jer hrabrost je bila već i to da je u prvom profesionalnom meču ušao u ring ni manje ni više nego jednom od najboljih karlovačko-dugoreških boraca svih vremena Igoru Mihaljeviću, koji nakon uspješne K1 karijere gradi i sve ozbiljniju profesionalnu boksačku karijeru (ovo mu je bio 19. meč).

Ogromno iskustvo i reputacija Mihaljevića dakako su presudili, a Badovinca vjerojatno uskoro čekaju nova iskušenja, jer kako nam je kazao, planira nastaviti s borbama – prva sljedeća moguća je već u listopadu, no još nisu do kraja definirani detalji.

Inače, središnja borba na sinoćnjem Memorijalu “Danijel Kalanj” bio je okršaj Ivice Bačurina i Nedjeljka Čvorovića, koji je Bačurin dobio brzim nokautom u prvoj rundi.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest