Rukometaši sutra u dvorani kraj Korane ugošćuju Ribola Kaštelu, rukometašice odlaze Rugvici

Susret 7. kola 1. Hrvatske rukometne lige – Jug igra se u subotu, 9. studenoga 2019. u Školskoj sportskoj dvorani. Rukometaši HRK Karlovca od 18 sati ugošćuju momčad RK Ribola Kaštela.

Nakon šest do sada odigranih kola Karlovac je na pretposljednjem, 11. mjestu, sa tri boda. Skor im je 1 pobjeda i 1 neriješen rezultat te čak 4 poraza. Ribola Kaštela je četvrta na ljestvici 1. HRL – Jug sa sedam boda i skoro od 3 objede, 1 neriješen rezultat i 2 poraza.

Za nadati se je da će Karlovčani ponoviti dobru igru kakvu su prikazali na posljednjem prvenstvenom susretu protiv Crikvenice u Karlovcu. Pritom nije za podcijeniti ni podršku s tribina koja će im u ovom susretu biti itekako potrebna.

Igračice Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovca

7. kolo 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad igraju u Rugvici od 18 sati s istoimenom domaćom ekipom.

Prije ovog kola igračice trenera Keče zauzimaju sedmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa 6 bodova (3 pobjede, 3 poraza), dok su Rugvičanke na devetom mjestu sa 4 boda.

– Protekli tjedan naš je trener pripremao igračice za tu utakmicu. Svi se nadamo dobroj igri naše ekipe i bodovima – kaže tehniko Tomislav Lang.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest