Momčad trenerice Tanje Rašić nije uspjela u Solinu izvući ništa drugo osim časnoga poraza

U 8. kolu 1. Hrvatske rukometne lige – Jug rukometaši Karlovca zabilježili su u Solinu peti ovojesenski prvenstveni poraz. Domaća istoimena momčad Solina pobijedila je Karlovčane 28:24 (11:10).

Neshvatljivo je zašto su Karlovčani u Solin otputovali bez čak pet igrača: Čakarića, Horvata, Bačića, Crnkovića i Hreljca? Da li ih Uprava nije mogla osloboditi obveza ako su imali, ili su u pitanju povrede (što je malo previše), ili oni sami nisu htjeli putovati? Neshvatljivo je također da su Karlovčani pogodovali momčadi koja bi im mogla biti izravni konkurent za ostanak i tako si zabili autogol! Tko je donio odluku da se igra petkom kad pet igrača Karlovca nije moglo otputovati za Solin? U svakom slučaju sa 10 igrača s koliko je u toj utakmici mogla raspolagati trenerica Rašić, onda je momčad Karlovca u Solinu još i dobro prošla.

Solinjani koji su prije 8. kola bili iza Karlovca na prvenstvenoj ljestvici sad su ih preskočili. Solin ima 6 a Karlovac 5 bodova iz osam do sada odigranih kola. U sljedećem 9. kolu karlovački prvoligaš u Školskoj sportskoj dvorani dočekuju momčad riječke Kozale.

Igračice RK Škola rukometa Karlovac 8. kolu 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad igraju na Rakovcu (ŠSD) u nedjelju, 17. studenoga 2019. s ekipom Zaprešića. Susret počinje u 17 sati.

Rukometaši Dubovca jučer su u dvorani OŠ Grabrik, u utakmici 7. kola 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad, pobijedili drugu momčad riječkog Zameta 39:32.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest