HRK Karlovac u subotu u 17:30 sati dočekuje Kozalu, igračice RKŠR Karlovac odlaze u Samobor

U subotu, 23. studenoga 2019. godine rukometaši Karlovca na parketu Školske sportske dvorane na Rakovcu ugošćuju riječku Kozalu, a rukometašice Karlovca istoga dana odlaze na parket ŽRK Samobor.

Susret 9. kola 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine između Karlovca i Kozale počinje u 17,30 sati.

Prije karlovačkog susreta domaća momčad je na 10. mjestu sa 5 bodova (8 2 1 5 195:207 5), bodom manje od devetoplasiranog Solina a bodom više od jedanestoplasirane Mornar-Crikvenice i posljednjega Rudan Labina. Riječani su drugoplasirana momčad dosadašnjeg dijela prvenstva sa 12 bodova (8 6 0 2 244:235 12), bodom manje od prvoplasiranog Trogira i bodom više od trećega Buzeta.

OSLABLJENI KARLOVAC SE NADA POBJEDI

Kao i svaki put otkako traje ovo prvenstvo i otkako je Karlovac olako otpustio najbolje igrače postavljamo si manje-više uvijek jedno te isto pitanje a to je može li Karlovac zadržati prvoligaški rang natjecanja, odnosno može li dobiti subotnji susret protiv solidne riječke momčadi. Pogledom na ljestvicu to tako izgleda. A da to mi više ne pokušavamo, zapitali smo trenericu Tatjanu Rašić, za pretpostaviti je trenutno “najnesretniju” trenericu jednog karlovačkog kluba.

– Mateo Crnković je zaradio povredu i on će do kraja ovog dijela prvenstva biti izvan momčadi. Dakle, na njega ne možemo računati, kao što već duže vrijeme ne možemo računati na kadetskog reprezentativca Juru Čakarića. On je svakodnevno na tretmanima kod g. Butale koje naš klub financira. Nadamo se da će za drugi dio prvenstva biti spreman. E sad o subotnjem susretu. Prvo, vjerujem da ćemo moći nastupiti s trenutno najjačim sastavom. Igru Kozale poznajemo vrlo dobro, kao i oni našu jer se često znamo sastajati u prijateljskim ogledima. Prijateljski susreti su nešto drugo tako da, bez obzira na trenutni plasman naših momčadi, očekujem dobru igru i nadam se našoj pobjedi, jer kod kuće ne bi smjeli ispuštati bodove – kaže Tanja Rašić.

Sve je jasno, ali u zaključku se ne možemo oteti dojmu a da ne pomislimo kako bi se Uprava kluba trebala potruditi za drugi dio prvenstva ipak dovesti neka pojačanja. Ali nikako ne kao zadnja dva (Šolić – Begić). Najbolje bi bilo, u koliko je to moguće s obzirom na to da klub nema novca, vratiti svoje igrače (Rukavina, Ljubić, Ćelić, Špruk … ), ako nikako drugačije onda barem na posudbu.

KARLOVČANKE PO BODOVE U SAMOBOR?

Igračice trenera Dražena Keče igraju u 16,30 sati u Samoboru utakmicu 9. kola 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad. RK Škola rukometa Karlovac trenutno zauzima 6. mjesto na ljestvici sa 9 bodova iz 8 utakmica (8 4 1 3 223:210 9). Samoborke su na 5. mjestu sa bodom više od Karlovca te imaju skor (8 5 0 3 251:220 10).

– Idemo u Samobor uzeti bodove. To nam je cilj – kratko je najavio utakmicu trener Dražen Keča.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest