Nakon splitskog poraza i kraja prvog dijela sezone rukometaši Karlovca i dalje ostaju u zoni za ispadanje

Utakmicu 11. kola 1. Hrvatske rukometne lige – Jug rukometaši Karlovca igrali su u nedjelju, 8. prosinca, u Splitu gdje su poraženi od domaće ekipe Balić-Metličić 21:20 (11:7). Unatoč poraza karlovački rukometaši pružili su dobru partiju. U posljednjoj minuti Bačić je smanjio na 21:20, ali zadnji napad za izjednačenje nisu uspjeli iskoristiti. Prvo ime u redovima Karlovca bio je Ivan Bačić, najiskusniji igrač Rašićeve momčadi.

Za Karlovac su igrali: Radočaj, Horvat 4, Capan 4 (1), Bajac, Janjanin, Bosiljevac 1, Jurčević, Hreljac, Bačić 6 (4), Hrvojević 1, Mrljak 2, Magdić, Cindrić, Frketić 2, Lemić, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Nakon ovog poraze prvi dio prvoligaške sezone južne skupine Karlovac je završio na 9. mjestu prvenstvene ljestvice s 8 bodova, isto koliko imaju i desetoplasirani Rudan Labin i pretposljednji Solin. Posljednja je momčad Tomislava Huljine, Mornar Crikvenice, sa 4 boda. Karlovčani će tako prezimiti u neizvjesnosti ostanka u prvoligaškom društvu. Nešto će se morati učiniti na refreshu igračkog kadra. Vjerojatno da može pomoći povratak ozlijeđenih igrača poput bivšeg kadetskog reprezentativca Jure Čakarića, tu je još i Makarun a i kružni napadač Crnković. No,to je nedovoljno,a za pojačanja nema novca. Trenerica Rašić (u koliko ostaje na klupi seniorske momčadi) trebati će dobro zasukati rukave i pripremiti momčad za proljetni nastavak natjecanja s igračkim kadrom s kojim trenutno raspolaže.

Nažalost, najveći problem kluba i dalje ostaje Uprava koja postoji samo na papiru. I tu će trebati pomoć “vanjskog faktora” jer bez toga HRK Karlovac će i na proljeće bez vodstva biti “obezglavljen” a što nikako nije dobro.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest