Prijedlozi za najbolje u sportu Karlovca u 2019. primaju se još danas do 14 sati

Upravni odbor Karlovačke športske zajednice pokrenuo je proceduru za 57. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2019. godinu.

Članice su dužne najkasnije do 18. prosinca 2019. godine do 14,00 sati dostaviti nominacije za ove nagrade na e-mail: marina.c@ksz.hr

Osim najuspješnijih sportašica, sportaša, ekipa te perspektivnih sportaša – mlade nade, dodijeliti ćemo i nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te nagradu sportskom djelatniku za dugogodišnji rad u sportu i uspješnom sportašu/sportašici veteranu.

Svečanost će se održat će se 24. siječnja 2012. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Skupština gradske i županijske sportske asocijacije prihvatila financijske planove za iduću godinu

Skupštinari Zajednice športova Karlovačke županije (ZŠKŽ) i Karlovačke sportske zajednice (KŠZ) pod predsjedanjem Želimira Feitl, čelnika obiju sportskih asocijacija, održali su svoje sjednice na kojima je, sukladno Zakonu o udrugama, glavna točka bila usvajanje financijskog plana. Ujedno, donesen je i Plan programa i rada za 2020. godinu.

Županijski sport za iduću godinu raspolagat će sa 1,300 milijuna kuna dok je za karlovački sport iz Proračuna Grada osigurano 8, 050 milijuna kuna. Župšanijska krovna organizacija dponijel je i odluku o Planu korištenja financijskih sredstava iz Proračuna Karlovačke županije za potrebe sporta u 2020. godini.

Objavljeno je i da će od 20. prosinca 2019. do 20. siječnja 2020. godine biti otvoren javni poziv ZŠKŽ-e za participiranje Programa/projekta za 2020. godinu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest