Tradicionalnom godišnjom svečanosti karlovačka Škola rukometa oprostila je od 2019. godine i obilježila 20 godina postojanja

Rukometni klub Škola rukometa Karlovac

(RKŠR Karlovac) tradicionalno su i ove godine, između Božića i Nove godine, proslavili godinu koja je na izmaku. Ove godine Škola je imala posebnu prigodu za proslavu jer obilježavaju 20 godina postojanja.

Predsjednik Škole Miloš Đanković je na svečanost pozvao sve trenere, članove Organizacijskog odbora svih dosadašnji prvenstva u mini i super mini rukometu, Upravni odbor Škole i rukometašice, ali i goste, političare i svoje bivše djelatnike iz Gradske uprave koji su, za pretpostaviti je, pomagali dosadašnji rad Škole. Novinara nisu pozvani, a i oni su, za pretpostaviti je, dali svoj obol promociji rada rukometne škole.

Bez obzira na nepozivanje mi još jednom čestitamo svim volonterima RK Škola rukometa Karlovac na obljetnici i vjerujemo da će u narednih pet godina, kada budu obilježavali 25 godina rada bolje, triput, promisliti o tome tko je sve još, osim političara, doprinio radu karlovačke Škole rukometa.

Na temelju postignutih rezultata i rada proglašeni su najbolji treneri u RKŠR Karlovac:

Ivica Ljubić – treće mjesto Danijel Grbačići Kristina Vuković – drugo mjesto Dražen Keča – prvo mjesto

Tema zajedničkog druženja je bila chalstone pa svečanom oblačenju proglašeni:

KOD MUŠKARACA Boris Ožanić – treće mjesto Mario Novosel – drugo mjesto Ivica Ljubić- prvo mjesto

KOD ŽENA Antonija Fištrović – treće mjesto Martina Furdek Hajdin – drugo mjesto Đurđica Lišnjić – prvo mjesto

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest