Mali nogomet: Hakleri s Rakovca najbolji na turniru gradskih četvrti, Vojnić 95 prvi na turniru klubova

Ekipa Rakovca osvojila je prvo mjesto na malonogometnom turniru gradskih četvrti i mjesnih odbora, spasivši ujedno tako i čast Karlovčana, jer je sve do finala stigla ekipa dugoreškog MO Gornje Mrzlo Polje koja je na turniru zaigrala kao gost i nizala pobjede sve do same završnice. Poveli su i u finalu pogotkom Vrbanića i potom dosta dugo odolijevali naletima Rakovčana, no nakon niza propuštenih šansi Kurečki je ipak uspio izjednačiti, potom je Hudorović “bombom” iz daljine doveo Rakovac u vodstvo, a u posljednjim trenucima Joha je postavio konačnih 3:1.

U susretu za 3. mjesto, u pravoj golijadi, Švarča je sa 7:5 bila bolja od ekipe Mahićno-Tuškani. Kada su u pitanju pojedinačne nagrade, dvije odlaze u pobjedničku ekipu Rakovca – Karlo Joha je najbolji igrač, a Jan Horvatić najbolji vratar turnira, dok je najbolji strijelac Ivan Sušilović iz ekipe Mahićno-Tuškani.

Iznenađujuće, ali zasluženo, na turniru registriranih klubova do prvog mjesta stigla je ekipa Vojnića 95. U finalu su uvjerljivo sa 5:1 svladali novigradsku Dobru sa dva pogotoka Borovca, po jednim Brkića i Sušilovića te autogolom Škarjaka, dok je poraz Dobre ublažio Baršić.

U ogledu za treće mjesto igrale su momčadi koje su svi “vidjeli” u finalu – Karlovac 1919 i Slunj. U borbi za utješnu nagradu bolji su u zanimljivoj utakmici bili Karlovčani, i to nakon sedmeraca, budući je u regularnom dijelu igre bilo 3:3.

Nagradu za najboljeg igrača dobio je Kristijan Sušilović iz pobjedničke momčadi, a u Vojnić ide i nagrada za najboljeg strijelca koju je zaradio Mirko Brkić. Najbolji vratar je Jurica Grčić iz Dobre.

Već u četvrtak 2. siječnja kreće i glavni turnir 51. zimskog karlovačkog malonogometnog turnira.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest