Karlovački K-1 borci Leonardo Šeketa i Robert Basara zadovoljili nastupom na borilačkoj priredbi u Opatiji

Na samom isteku prošle godine u Opatiji je održana tradicionalna borilačka priredba “Opatija Fight Night 8” na kojoj su nastupili i karlovački K-1 borci iz KBK Tigar – Leonardo Šeketa u kategoriji -63 kg i Robert Basara u kategoriji -81 kg.

U prvoj borbi večeri po K-1 pravilima Leonardo Šeketa se borio protiv odličnog domaćina iz OFC iz Opatije Tina Frlete, te ga je jednoglasnom odlukom sudaca nakon 3 runde  pobijedio 3-0.

Predzadnju borbu priredbe odradio je Robert Basara te je pobijedio također domaćeg protivnika iz OFC Opatije Lovru Datkovića jednoglasnom odlukom sudaca 3-0. Posebno atraktivan potez koji je oduševio publiku i sve prisutne trenere napravio je Robert Basara u 3. rundi, kada je plasirao zadnji kružni udarac u skoku u protivničku glavu što je rijetkost u ringovnim disciplinama.

– Tigar je ovim nastupom pokazao da je kompletan jer uz to što je jedan od najboljih klubova na tatamiju izvrstan je i u ringu – zadovoljan je nastupom svojih učenika trener Zoran Cicvara najavivši da se uz njih za narednu sezonu u ringovnim disciplinama u klubu priprema još 10-ak Tigrova.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest