Glasajte i vi za veliku hrvatsku uzdanicu pred nadolazeći rukometni Euro!

Europska rukometna federacija (EHF) nominirala je Ogulinca i bivšeg igrača HRK Karlovac a sada skopskog Vardara, danas uspješno hrvatskog reprezentativca, Luku Cindrića za najboljeg igrača na svijetu.

Nakon što je u izboru specijaliziranog rukometnog portala ‘Handball Planet‘ izabran za drugog najboljeg playmakera 2017. godine, Luka Cindrić nominiran je i od strane Europske rukometne federacije za najboljeg igrača.

Hrvatski je reprezentativac u spomenutom izboru Handball Planeta sa 62 glasa izabran odmah iza Nikole Karabatića (73), a samim time dobio je i mjesto u drugoj najboljoj sedmorki.

European handball Federation istaknuo je osam kandidata, a svoj glas velikoj hrvatskoj uzdanici za nadolazeći Euro možete dati do 7. siječnja 2018. na https://fans.vote/vote/ACsYUTLBUa8/european-handball-federation/who-is-y….

Kandidati za najboljeg igrača: Kandidati za najboljeg igrača: Sander Sagosen, Julen Aguinagalde, Momir Ilić, Gonzalo Pérez de Vargas, Luka Cindrić, Ludvig Hallbäck, Máté Lékai i Arpad Šterbik.

Prenosimo HZSN www.hzsn.hr IZVOR Sportske novosti FOTO/arhiva SN

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest