Rukometaš Luka Turković i kuglačica Ivana Neralić najbolji u sportu grada Ogulina za 2017. godinu

Na prigodnoj svečanost proglašenja najboljih u sportu grada Ogulina u 2017. godini za najboljeg sportaša izabran je je Luka Turković iz Rukometnog kluba Ogulin, a najbolja sportašica Ivana Neralić iz Ženskog kuglačkog kluba Ogulin, osvajačica svjetske juniorske zlatne medalje. Najbolji muški klub je prvoligaš Teniski klub Ogulin, a najbolji ženski klub je drugoligaš Ženski kuglački klub Ogulin.

Nagrađeni su još najbolji mladi sportaši i sportašice: Anton Stipetić (TK Ogulin), David Stipetić (MRK Ogulin) i Luka Vuković (GK Ogl. sokol), Iris Blašković (ŽRK Ogulin), Tena Magdić (TK Ogulin) i Magdalena Stipetić (ŽKK Ogulin).

Najbolji trener je Vesna Ceranić iz Ženskog rukometnog kluba Ogulin, a najbolji sportski djelatnik Maja Stošić iz Društva za športsku rekreaciju Ogulin.

Nagradu za životno djelo u sportu grada Ogulina dobio je Branko Bajt iz Kuglačkog kluba Policajac.

Posebna priznanja Športske zajednice grada Ogulina dobili su Rukometni klub Ogulin za dugogodišnje provođenje humanitarnih akcija, Limači i mlađi pioniri Nogometnog kluba Dobra za izuzetne rezultate u svojoj dobnoj kategoriji u 2. ŽNL, te biciklisti Ivan Puškarić i Željko Magdić Za humanitarnu biciklijadu “Albanija 2017.”.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest