Knin Open: “Pandama” ekipni naslov u konkurenciji kadeta, odlični rezultati teakwondaša Prane

U Kninu održan je prvi ovogodišnji taekwondo turnir “Knin Open” koji je ujedno bio i kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju.  Sudjelovao je 391 natjecatelj iz 50 klubova iz tri države među kojima i karlovački i dugoreški tekvondaši.

Članovi TKD Banija Pandas nastupili su sa četiri natjecatelja od kojih su troje osvojili medalju. U ekipnom plasmanu kadeti su osvojili 1. mjesto, dok su u konkurenciji kadeta i kadetkinja osvojili ekipno 2. mjesto.

Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Petar Fičko -41kg (10:5, 22:21), a druga mjesta osvojili su: Lucio Matuzić -37kg (19:7, 5:7), Aleksandra Macut -55kg (17:14,2:9) i juniorka Lucia Hrebac -49kg (3:5)

Rezultati TKD Prana

Zapaženi rezultat imali su i članovi TKD Prana. Sven Anić bio je zlatni (ostvario 2 pobjede) u kategoriji kadeta do 37, Nikola Brnardić srebrni (1 pobjeda) u kategoriji juniora do 45 kg. Tena Naglić ostala je bez odličja s jednom pobjedom u kategoriji juniorki do 52 kg dok junior Sandro Tuškan radi bolesti nije mogao nastupiti.

Dugorešanin Tin Katić osvojio prve bodove

Dugorešanka Lucija Polović nije uspjela upisati bodove nakon dramatične borbe u četvrtfinalu(13:12) protiv pobjednice turnira. Dok je drugi član TKD Duga Resa koji je nastupio u Kninu Tin Katić upisao prve bodove osvojivši 2. mjesto izgubivši u finalu 11:10.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest