Večeras u Domu OS HV Zrinski Zajednica športskih udruga Karlovačke županije proglasit će najuspješnije u sportu za 2017. godinu

Najuspješnije u sportu Karlovačke županije za 2107. godinu u anketu koju provodi Zajednica športova Karlovačke županije (ZŠKŽ) proglasit će ova krovna županijska sportska asocijacija u petak, 23. veljače 2018. godine, u dvorani Doma Oružanih snaga Hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu, na godišnjoj svečanosti županijskog sporta koja počinje u 18 sati.

Ulaz je slobodan za sve koji žele doći dobrodošli su, poručuju iz Zajednice športova Karlovačke županije.

Osim najbolje sportašice, sportaša, trenera, klubova i sportskih nada godine te sportaša s invaliditetom, proglašeni će biti i sportski djelatnici godine, a biti će dodijeljena i nagrada za dugogodišnji rad u sportu tzv. nagrada za životno djelo kao najznačajnije županijsko priznanje pojedincima za volonterski rad u sportu.

Podsjetimo da su prošle godine za najbolji u županiji za 2016. godinu bili proglašeni: karataš KK Karlovac 1969 Dino Povrženić i gimnastičarka karlovačkog “Sokola” Petra Furač, Najuspješnija momčad bila je dvojac na pariće VK Korana (Dominik Šutalo i Juraj Rudar), dok je najuspješnija ekipa bila Stolnoteniski klub Aqueastil iz Duge Rese.

Tko će ove godine ponijeti laskave naslove najuspješnijih saznati će se večeras od 18 sati u Domu HV Zrinski!?

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest