Članovi TKD Karlovac nastupili u Mariboru na turniru Slovenia Open, a član “Pande” Luka Vlašić položio ispit za WTE Coach

Luka Vlašić

, trener u Taekwondo klubu Banija Pandas uspješno je odradio i položili WTE Coach seminar u Mariboru. Seminar je iznimno važan  jer dobivanje licence od strane Europske taekwondo organizacije treneri stječu pravo pratiti svoje natjecatelje na europskim G- turnirima.

– Ovo je još jedna u nizu od diploma i certifikata koji potvrđuju i omogućuju bolju kvalitetu rada i konstanto ulaganje u educiranje trenerskog kadra u našem klubu – kaže prvi trener kluba Neven Trbojević.

U Mariboru je održan i 10. Slovenia Open, taekwondo turnir G1 serij na kojem je  sudjelovalo 1062 natjecatelja. Iz Taekwondo kluba Karlovac sudjelovali su juniori Josip Vuljanić (+78 kg) i Tomislav Štefanac (-68 kg) koji su na poraženi u 1. kolu te tako ostali bez plasmana. No, važno je nastupiti!

– U isto vrijeme u Zagrebu se održavao trening proširenog sastava tehničke reprezentacije Hrvatske gdje je nastupila naša seniorka Matea Beršinić i kadeti Matena Magdić i Maks Rakočević – kaže Miro Brežan, glavni trener TKD Karlovac.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest