Karlovac poražen u Velikoj Gorici – Ivan Pavlaković: ‘Nama je ova utakmica bila važna, ali nažalost nije išlo’

Prvoligaška momčad Karlovca nije uspjela u Velikoj Gorici iako su se prije utakmice nadali pobjedi. Domaći rukometaši zabilježili su sigurnu pobjedu od 6 golova razlike 32:26 (15:14) i tako uknjižili bodove u 17. kolu Premijer lige.

Sedmoplasirana Gorica se sa 15 bodova “ukopala” na 7. mjestu a karlovačka se momčad sa 12 bodova isto tako “ukopala” na pretposljednjem 9. mjestu prvenstvene ljestvice. Metalac je posljednji sa 8 a Sesvete osme sa 13 bodova.

Karlovački rukometaši u posljednjem, 18. kolu, u subotu u Karlovcu igraju s riječkim Zametom koji je na 6. mjestu sa 16 bodova.

Međutim kako god bilo Karlovac će u drugom dijelu natjecanja koje počinje 24./25. ožujka u 10 kola, u Ligi za ostanak, morati tražiti “vizu” za nastavak igranja u Premijer ligi.

– Vanjska linija je skroz podbacila, igrali smo prilično loše u napadi ali i u obrani. Prvo poluvrijeme nekako, borili smo se, ali drugo nikako nismo odigrali. Punih 13 minuta nismo zabili gol, imali smo osam prekršaja i previše tehničkih grešaka kad su se domaći igrači odvojili i praktički osigurali pobjedu. Nama je ova utakmica bila važna, ali nažalost nije išlo. Ne znam što bih rekao. Vjerujem da će biti bolje u subotu protiv Zameta u Karlovcu – rekao nam je pomoćni trener Ivan Pavlaković.

Među boljima u dresu Karlovca za koga bi se moglo reći da je zadovoljio bio je vratar Antonio Glumac.

Za Karlovac su igrali: Šnajder 6 (1), Bačić 5, Mrljak 2, Kordić, Sudarić, Smojver 1, Capan, Ostrčević 1, Perajica 1, Obranović 1, Hadrović 2, Crnković 4, Frketić 3, Radočaj, Glumac (12+1), Karić (1+0). Trener Dragomir Požega.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest