Odbojka: Karlovčanke imale pobjedu u rukama pa nakon dvosatne borbe uzele samo bod, Dugorešanke izgubile od Varaždinki

Odbojkašice Karlovca u vrlo dobroj utakmici 16. kola 1.B lige imale su danas u rukama pobjedu i tri boda u susretu protiv Novog Zagreba, ali na kraju su u po njih šokantnom raspletu uzele samo jedan bod za poraz 2:3. Nije počelo dobro – neizvjestan prvi set uzele su gošće sa 25:23. Nakon toga, dva sjajna seta Karlovčanki i preuzimanje vodstva sa 25:15 i 25:19. U četvrtom setu, pak, opet se vodila velika borba, bilo je neizvjesno sve do pred sam kraj, kada se karlovačke odbojkašice napokon uspjevaju odvojiti i serijom poena doći do prednosti 22:18. Tri boda bile su nadomak ruke, no tada slijedi serija od sedam uzastopnih poena gošći i rezultat je izjednačen na 2:2. U petom setu opet velika borba do same završnice, a tada nažalost popuštaju Karlovčanke i gošće sa 15:11 dolaze do pobjede 3:2.

Odbojkašice dugoreškog Plavog zmaja ugostile su Kitro Varaždin koji sa zagrebačkim Dinamom vodi “mrtvu trku” za naslov i izgubile s glatkih 3:0. Nadale su se Dugorešanke da bi mogle iskoristiti prednost domaćeg parketa i svoje dvorane, baš kao na samom startu prvenstva kada su nanijele jedini poraz Dinamu, no Varaždinke su bile uvjerljive. U prvom setu “zmajice” su još pružile dobar otpor (20:25), no u nastavku su gošće s dva puta po 25:14 vrlo lako došle do troboda.

Nakon 16. kola Karlovčanke su unatoč samo jednom osvojenom bodu skočile na četvrto mjesto, a Dugorešanke su sedme. U narednom kolu odbojkašice Karlovca gostuju kod Don Bosca, a Plavi zmaj kod Olimpika II.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest