Odličnom igrom u Umagu karlovački rukometaši Umažanima uzeli bod, rezultat 26:26

Većim dijelom susreta igralo se gol za gol, a u 36. minuti Karlovac ima vodstvo 15:16 i tako sve do 45. minute kada domaći rukometaši ponovno sustižu i postižu 20:20. Umažani potom preko Sinčić sa 2 uzastopna gola te Valković s jednim zgoditkom u 52. minute dovode svoju momčad u vodstvo od 3 razlike (24:21). U vrlo dramatičnoj završnici Valković i Matanović ponovno postižu 2 uzastopna gola za svoju momčad i Umag vodi 26:24. Karlovčani zbijaju redove te preko Sudarića smanjuju na 26:25. U zadnjih 30 sekundi Karlovac se uspio obraniti, a najuspješniji strijelac na ovoj utakmici Ivan Šnajder, iz sedmerca postiže gol za Karlovac i tako postiže konačan rezultat od 26:26 (14:13) kojim karlovačka momčad potpuno zaslužno odnosi bod iz Umaga.

– Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, a naročito dobro igrali smo u obrani. Nikoga ne bih posebno izdvajao a pohvalio bih sve igrače. Imali smo veliku šansu za pobjedu od četiri-pet golova razlike, to je realno i nije neskromno reći, ali nažalost niz okolnosti koje su se dogodile i na koje nismo mogli utjecati presudilo je – kaže trener Požega.

Momčad Dragomira Požege pokazala je snagu, volju i znanje protiv prvoplasirane momčadi Lige za ostanak i takvom su igrom pokazali da nije sve izgubljeno te da ova momčad može zadržati status premijerligaša.

Za Karlovac u Umagu igrali su: Radočaj (3+0), Čakarić, Hadrović, Capan, Perajica 4, Milovac, Šnajder 9 (2), Frketić 2, Mrljak, Crnković, Sudarić 4, Karić (8+0), Ostarčević 1, Obranović 6 (1), Smojver, Glumac. Trener Dragomir Požega.

U 2. kolu Lige za ostanak Karlovac u dvorani kraj Korane dočekuje Goricu koja im je izravni konkurent za ostanak.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest