PD Dubovac slavi 95 godina djelovanja i 135 godina planinarstva u Karlovcu

Planinarsko društvo Dubovac

obilježava ove godine 95-tu obljetnicu djelovanja i 135 godina od početka organiziranog planinarstva u Karlovcu. Obljetnica se održava pod pokroviteljstvom karlovačkog gradonačelnika Damira Mandića.

Tim će povodom u četvrtak, 12. travnja 2018. godine u 18 sati, u prostorijama Studentskog centra u Karlovcu (Frankopanska 5) biti održana konferenciju za novinare na kojoj će s program obilježavanja obljetnice javnost upoznati predsjednik PD Dubovac Miro Palajsa, član Upravnog odbora Krešimir Fajdić i tajnik Damir Erdelja..

Nakon konferencije za novinare, od 19 sati, u Galeriji Studentskog centra biti će otvorena izložba “I nakon 95 godina Planinarsko društvo Dubovac”, autora Ratomira Draganjca.

Anja Santini Mikulić kadetska je prvakinja Hrvatske u sportskom penjanju

Anja Santini Mikulić, članica Penjačkog centra Planinarskog društva Dubovac nova je kadetska prvakinje Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni. Zlatnu medalju osvojila je u konkurenciji 31. natjecateljice svih mlađih dobnih skupina. Snage su odmjerili najjači penjači u Hrvatskoj, a smjerove su pripremili vrhunski postavljači.

Prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni u disciplini ‘Boulder’održano je u dvorani ‘Fothia’ Zagrebačkog velesajma, 7. travnja 2018. godine.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest