“Pande” osvojile 8 a Dugorešani 2 odličja na taekwondo turniru Gacka Open u Otočcu

U Otočcu je održan 17. Gacka Open uz nastup 230 tekvondašica i tekvondaša iz 34 kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Turnir je bio četvrti u nizu kriterijskih turnira za nacionalnu kadetsku rang listu.

Deveteročlana natjecateljska ekipa Taekwondo kluba Banija Pandas skupila je nove bodove i ostvarila odličan ekipni plasman. U ukupnom ekipnom poretku svih klubova osvojeno je 3. mjesto, a u ekipnom poretku kadeta i kadetkinja ekipno 2. mjesto. Osvojeno je 8 odličja od kojih 2 zlata, 3 srebra i 3 bronce.

Osvajači medalja koji su se okitili zlatnom medaljom jesu Lucio Matuzić KM -37 kg i Oscar Kovačić MKM -43 kg. Srebrnu medalju osvojili su Petar Fičko KM -41 kg, Gabrijela Fehervari KŽ -44 kg i Mia Šnajder KŽ -59 kg. Brončane medalje osvojili su Adrianjo Qeta KM -37 kg, Aleksandra Macut KŽ -55 kg i Nikolina Hrebac MKŽ -36 kg.

Na turniru u Otočcu nastupili su i članovi TKD Duga Resa. Tea Trupković kad 44 kg osvojila je 1. mjesto, a Dominik Aršulić kad 53 kg osvojio je 3. mjesto. Nastupili su još Nela Trupković, Ivano Belavić i Lara Križanić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest