Male kuglačice i kuglači na turniru “Angelina Škalamera” odlučili o tome tko je najbolji u županiji

Najmlađe djevojčice... (foto: kuglacki-savez-kz.hr)

Na kuglani Doma OSRH Zrinski održan je četvrti i završni turnir “Angelina Škalamera” za najmlađe kuglačke kategorije. Djevojčice su se natjecale u kategorijama U9, U10, U11 i U14, a dječaci u kategorijama U9, U10, U12 i U14.

U tri od četiri kategorije djevojčica pobjednice zadnjeg turnira ujedno su i ukupne pobjednice turnira. Jedino je u kategoriji U11 u Karlovcu slavila domaća mlada kuglačica Tamara Lipovšćak, no titulu ukupno najbolje ponijela je Katja Obajdin iz slunjske Korane. U najmlađim kategorijama pobjednice su očekivane – do 9 godina viceprvakinja Hrvatske, mala Karlovčanka Ana Latković, a do 10 godina prvakinja Hrvatske, Ogulinka Magdalena Stipetić. Najzanimljivija je bila borba u kategoriji U14 – na kraju je i pobjedu u Karlovcu i ukupnu pobjedu odnijela Lucija Petrović iz slunjske Korane, koja je od Karlovčanke Lore Burić nakon četiri odrađena turnira bila bolja za samo tri čunja!

Kod dječaka, u kategoriji U9 najbolji je i u Karlovcu i ukupno bio mali Ogulinac Mihael Luketić. U kategoriji U10 u Karlovcu je prvo mjesto osvojio Tin Mihalić iz ozaljske Kupe, ali ukupni pobjednik je Mateo Šlat iz ogulinskog Kleka, koji u Karlovcu nije ni nastupio (računala su se tri najbolja rezultata). U kategorijama U12 i U14 ogulinski dječaci potvrdili su primat u muškim mlađim kategorijama – Zvonko Salopek (U12) i David Mazor (U14) pobjednici su i karlovačkog turnira i cjelokupnog natjecanja.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest