Golf klub 4 rijeke drugu godinu uzastopno osvojio naslov seniorskih prvaka Hrvatske

Momčad Golf kluba 4 rijeke iz Karlovca potvrdila je prošlogodišnji naslov ekipnih seniorskih prvaka Hrvatske. Novi naslov za 2018. godinu osvojili su na dvodnevnom natjecanju koje je u srijedu, 16. svibnja, završeno na golf igralištu Riverside u Blatu kod Zagrebu u organizaciji Hrvatskog golf saveza.

Karlovačka momčad za koju su nastupili Željko Bajs, Marinko Škara, Rihard Krasnić, Božidar Brajković i Želimir Feitl plasirala se ispred drugoplasirane ekipe GK Split 1700 i trećeplasirane momčadi GK Riverside Jaki iz Zagreba.

U pojedinačnom dijelu ekipnog natjecanja najbolje plasirani igrač karlovačkog kluba bio je bio Božidar Brajković (3), a Marinko Škara je prvi u kategoriji +70 super seniori.

U natjecanju ovogodišnjeg momčadskog prvenstva nastupilo je 35 igrača, 7 momčadi svaka sa po 5 igrača.

POJEDINAČNO PRVENSTVO

U pojedinačnom dijelu prvenstva sudjelovalo je ukupno 48 igrača iz svih klubova iz Hrvatske i iz inozemstva.

Bez stranih igrača najbolje plasirani Hrvat (1. mjesto) u nacionalnom prvenstvu je Željko Vučemil (GK Riverside, Zagreb), potom slijedi Splićanin Mladen Mišura (GK Split 1700) na 2. mjestu, Božidar Brajković je 3., a Željko Bajs (GK 4 rijeke) 4. i na kraju Želimir Feitl (GK 4 rijeke) je na 6. mjestu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest