Obranović se prekasno raspucao a Karlovac se pobjedom u revijalnoj igri oprostio od domaće publike i Premijer lige

Rukometaši Karlovca

su se karlovačkom glatkom pobjedom 40:31 (19:15) nad posljednjeplasiranim Metalcem iz Zagreba, u pretposljednjem 9. kolu Lige za ostanak, oprostili od Premijer lige u Karlovcu u kojoj su igrali godinu dana nakon jednogodišnjeg igranja u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi – Jug gdje će od jeseni ponovno igrati. Uz Karlovac iz Premijer lige ispada i Metalac koji će nastaviti igrati u sjevernoj skupini Prve lige tako da je susret predzadnje i posljednje plasirane momčadi više djelovao revijalno nego prvenstveno.

Trener domaćih Dragomir Požega je, očekivano, šansu pružio mladim igračima, vjerojatno budućim stalnim prvotimcima, koji su se upisali u listu strijelaca (Hrvojević, Rukavina, Makarun, Dujmić). Po njima sudeći HRK Karlovac ima svoje “konje za utrku” samo – netko ih treba mudro voditi.

Prvi strijelac momčadi Andrej Obranović postigao je 11 golova raspucavši se ipak malo prekasno jer da su njegovi golovi u tolikom broju došli ranije Karlovac možda i ne bi preselio u niži rang natjecanja.

Za Karlovac su nastupili: Radočaj 1, Dujmić 1 (1), Capan 1, Hrvojević 6, Perajica 2, Milovac 3, Šnajder 4, Smojver 1, Makarun 1, Mrljak 2, Crnković 2, Sudarić 2, Rukavina 3, Karić, Obranović 11 (5), Glumac. Trener Dragomir Požega.

U posljednjem 10. kolu Lige za ostanak Karlovčani sljedeće subote gostuju u Rijeci kod Zameta.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest