Pavlu Kukiću i Antoniju Salopeku naslov pobjednika 1. Lolijevog memorijala

Teniski turnir, 1. Loli memorijal, smišljen je u spomen na prerano preminuloga prijatelja, člana Teniskog kluba Karlovac, Lovrana Prpića – Lolija.

Pobjednici 1. Loli memorijala u tenisu jesu Pavao Kukić – Pajo i Antonio Salopek. Drugoplasirani su Igor Perak i Tomislav Braun. Treće i četvrto mjesto podijelili su parovi Ratko Mihajlović – Prajsa i Nenad Basta – Bager te Dejan Gačić – Gajo i Marin Prpić – Prpa.

– Oduševljeni smo odzivom ekipa, bilo je 36 sudionika i ždrijebom smo napravili 18 parova iz šešira podijeljene u 6 Round Robin grupe – naglašava Marin Mikša Lolijev prijatelj koji je uz Tomislava Poljaka osmislio i organizacijski proveo prvi memorijalni turnir.

Došli su prijatelji iz cijele Europe (Amsterdama, Beča) i Hrvatske (Umaga, Zagreba), bivši kolege u momčadskim ekipama u kojima je Loli igrao te ljudi koji su željeli biti dio te priče. Možemo im samo reći hvala. Ovim činom mladi članovi postali su dio ovog turnira u čast našeg Lolija – kaže Mikša.

– Uvijek ćemo se rado prisjetiti uz sport, tenis, kroz koji smo toliko puta prošli s našim Lolijem, lijepih trenutaka na brojne događaje na i pored teniskih teren – dodaje.

Prijepodne na dan turnira održano je okupljanje djece, članova TK Karlovca, te podjela službenih majica kluba i fotografiranje za uspomenu.

Organizator se zahvaljuje pokroviteljima: PPK, MM Medven, Lana Karlovačka tiskara, Nike te medijskom pokroviteljima KAportal/KAŠ, Radio Mrežnica i TV Trend.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest