Neslavan oproštaj rukometaša Karlovca od Premijer lige, u Rijeci poraženi 11 golova razlike

Težak poraz karlovačkih rukometaša u Rijeci od 11 golova razlike 38:27 (21:8) u posljednjem kolu Lige za ostanak od igrača Zameta.

Karlovčani su nastupili s pomlatkom što bi moglo značiti da je trener Požega već sada počeo slagati momčad za sezonu u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi – Jug. Nastupili su u sastavu koji nije igrački dorastao Riječanima, te bez iskusnog Matije Perajice, što bi opet moglo značiti da on od jeseni više neće igrati u dresu Karlovca. Ali to su samo nagađanja. Što će biti, biti će. Uprava je sad na potezu i to bez oklijevanja i kalkuliranja – izvanredna skupština, stručni stožer, financijski plan… To ih čeka ako se želi dobro rukometu i povratak u Premijer ligi. Nije lako ali treba ustrajati.

Andrej Obranović bio je najbolji strijelac karlovačke momčadi, Mateo Crnković najbolji domaći igrač, solidno je odigrao mladi Mihael Janjanin.

Za Karlovac su igrali: Radočaj (8+0), Čakarić 1, Capan 1, Janjanin 3, Šepac, Milovac 1, Šnajder 1 (1), Dujmić 2, Ćelić 1, Mrljak 1 (1), Crnković 6, Sudarić 2, Rukavina 1, Karić (1+0), Obranović 7, Domjančić (1+0). Trener Dragomir Požega.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest