Dominik Šutalo i Mario Konjevoda na 63. Bledskoj regati uspješno nastupili u dresu HVS-a, Patrik Vrabac u dresu svog matičnog kluba

Na Bledskom jezeru (Slovenija) održana je međunarodna 63. po redu Bledska regata na kojoj je nastupilo 443 veslača i veslačica iz 63 nacionalnih selekcija i klubova iz 18 država među kojima i članovi Veslačkog kluba Korana. Dominik Šutalo i Mario Konjevoda nastupili su u sastavu reprezentacije Hrvatskog veslačkog saveza (HVS), dok je Patrik Vrabac nastupao u dresu VK Korana.

Prvog dana natjecanja Dominik Šutalo (Korana) i Zvonimir Soldo (Mladosti) veslali su za HVS u svojoj tradicionalnoj disciplini – dvojcu na pariće za lake seniore, zauzevši 5. mjesto u A finalu. Mario Konjevoda je prvi put nastupio u dresu HVS-a, u samcu za mlađe juniore, zauzevši 3. mjesto u B finalu. Patrik Vrabac je u istoj kategoriji – samcu za mlađe juniore, ali u dresu svog matičnog kluba, zauzeo 5. mjesto u kvalifikacijama.

Drugog dana natjecanja sva tri veslača VK Korane nastupila su u A finalima. Mario Konjevoda (Korana) i Niko Morovic (Zagreb) nastupili su u dresu reprezentacije HVS-a u kombiniranoj posadi dvojca na pariće za mlađe juniore zauzevši 2. mjesto. Šutalo i Soldo su u dvojcu na pariće za lake seniore osvojili 5. mjesto, dok je “Kavekaš” Vrabac je u samcu za mlađe juniore zauzeo 5. mjesto.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest