Na taekwondo prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore zlata za Banija Pandas, Karlovac, Pranu, Dugu Resu i Ogulin

Omiš je bio domaćin kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske u taekwondou. Nastupilo je 442 natjecatelja iz 58 klubova – kadeta 273, juniora 169. Vitrine županijskih taekwondo klubova bogatije su za čak pet zlatnih odličja i naslova prvaka Hrvatske.

Na kadetskom prvenstvu države prvaci Hrvatske postali su Magdalena Ljubić iz Taekwondo kluba Karlovac, Tea Trupković iz Taekwondo kluba Duga Resa, Helena Dujmić iz Taekwondo kluba Ogulin i Petar Fičko iz Taekwondo kluba Banija Pandas, dok je na juniorskom prvenstvu države do naslova hrvatskog prvaka došao borac karlovačke Prane Nikola Brnardić.

Klubovi iz Karlovačke županije osvojili su i tri srebra – na kadetskom prvenstvu uspio je to Luka Marković Ficko iz Taekwondo kluba Ozalj, a na juniorskom članovi TKD Karlovca Tomislav Štefanac i Jurica Vrbanić.

Osvojeno je i šest brončanih odličja – sva u kadetskoj kategoriji. Čak tri su djelo mladih boraca karlovačkog TKD Banija Pandas – broncama su se okitili Lucio Matuzić, Gabrijela Fehervari i Aleksandra Macut. Dvije bronce osvojili su članovi TKD Ogulin Josip Šnajder i Marija Krznarić, a jedna ide u TKD Karlovac, osvojila ju je Leona Grubiša.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest