Strijelcima 110. brigade ZNG-a i Anti Suša iz Vodica naslov tradicionalnog turnira posvećenog Danu državnosti

Na strelištu u Luščiću okupilo se preko 50 strijelaca iz Zagreba, Rijeke, Vodica, Koprivnice, Knina, Duge Rese i domaćina Karlovca na prigodnom turniru uz Dan državnosti Republike Hrvatske. Natjecalo se serijskim pištoljima i revolverima na udaljenosti od 25 metara s 15+15 hitaca.

Pobjednik turnira je Ante Suša iz Vodica s 284 krugova. Drugo i treće mjesto osvojili su Karlovčani Vjekoslav Vidović i Slavko Matanić s 276 i 272 upucana kruga.

U veteranskoj konkurenciji slavio je Rajko Stamneli s 270 krugova.

U ekipnom nastupu Karlovčani nisu dopustili iznenađenje. Sastav 110 brigade ZNG-e, kojoj je ujedno bio i posvećen ovaj turnir uz 27. obljetnicu formiranja, osvojio je 1. mjesto uz 792 upucana kruga. Nastupili su Ivan Hrebac, Vjekoslav Vidović i Boris Ramušćak. Drugo mjesto pripalo je momčadi Sveučilišta iz Zagreba sa 763 krugova za koji su pucali Ilija Čančarević, Željko Anđelić i Damir Šetinc. Karlovački ‘policajci’ našli su se na pobjedničkom postolju. Slavko Matanić, Romano Milovac i Matija Cindrić upucali su 761 krug i zauzeli 3. mjesto.

Valja istaći i nastup ženske ekipe Pukovnije vojne policije iz Zagreba i zapaženog nastupa Katarine Nekić, Nevije Frajzman i Ane Odobašić.

Prigodne poklone najbolje plasiranim strijelcima dodijelili su predstavnici 110 Brigade ZNG-e Nikola Bakale i Miroslav Puljar.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest