Koranašima kao uvertira pred nedjeljnu 65. Karlovačku regatu devet medalja s Kup regate održane na jezeru Sabljaci u Ogulinu

Na jezeru Sabjaci u Ogulinu održana je 5. Kup regata “Miljenka Finderlea”. U organizaciji VK Sabljaci regati su se odazvali svi zagrebački klubovi, karlovačka Korana i domaćin Sabljaci. VK Korana nastupila je s devet posada u A finalima od kojih su po tri posade u različitim disciplinama osvojile prva, druga i treća mjesta.

Mario Konjevoda osvojio je 1. mjesto u skifu za juniore B, Luka Hajdin je pobijedio u natjecanju skifova za kadete A, a 1. mjesto pripalo je i za dvojac na pariće za seniore u kojem su veslali Josip Grgurić i Juraj Rudar.

Druga mjesta zauzele su posade dvojca na pariće za juniore B s posadom Mario Konjevoda i Patrik Vrabac, Davoru Stojakoviću koji je nastupio u skifu za seniore i Vedranu Stojakoviću koji je veslao u konkurenciji skifova za juniore A.

Vedran Stojaković nastupio je i u skifu u konkurenciji seniora osvojivši treće mjesto. Treće mjesto zauzeo je i Patrik Vrabac nastupivši u konkurenciji skifova za juniore B te za dvojac na pariće za kadete A s posadom Mauro Bauer i Igor Šušnjar.

Bila je to na neki način i uvertira veslača Korane pred nedjeljnu 65. Karlovačku veslačku regatu koja će se održati na Kupi s početkom u 10 sati.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest