Streljačkom klubu Duga Resa Ekipna bronca u disciplini malokalibarska puška 3×40 hitaca trostav

Na prvenstvu Hrvatske u gađanju malokalibarskim oružjem za seniore održanom u Osijeku Streljački klub Duga Resa nakon dugog vremena ponovo ima seniorsku ekipu u ovoj disciplini pa je i postignuti rezultat više nego dobar. Ekipa u sastavu Filip Brinski, Bojan Stipančić i Perica Obrovac osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju u disciplini malokalibarska puška, 50 metara trostav, 3×40 hitaca, iza solinskog Dalmacijacementa i zagrebačkog Končara.

U pojedinačnom dijelu natjecanja, u istoj disciplini, Brinski se kao sedmi kvalificirao u finalno gađanje među osam najboljih i na kraju osvojio 8. mjesto. Stipančić je osvojio 11. mjesto, Vrcić 12. i Obrovac 13. mjesto.

U disciplini ležeći stav 50 metara, 60 hitaca, ekipa u sastavu Filip Brinski, Perica Obrovac i Tvrtko Vrcić osvojila je 4. mjesto. U pojedinačnom dijelu natjecanja u ovoj disciplini Brinski je osvojio 11., Stipančić 12., Obrovac 14. i Vrcić 15. mjesto.

Trener Ivan Maraković iznimno je zadovoljan s postignutim rezultatima pogotovo mladog Tvrtka Vrcića kod kojeg se vidi ogroman napredak kroz proteklu sezonu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest