Sudionici biciklijade “Od Kupe do Kapele” do sada prešli 215 km, do kraja biciklijade preostaje im još odvoziti 165 km

Tradicionalna županijska biciklijada Sportsko – rekreacijskog kluba Pedala Laganini “Od Kupe do Kapele” koja je krenula iz Karlovca u četvrtak te u četiri dana obilazi sve jedinice lokalne uprave, dakle svih pet gradova i 17 općina Karlovačke županije, na kružnom putu dugom 370 km, sa startom i ciljem u Karlovcu. Biciklijada se održava povodom “Oluje”.

Niti jedna hrvatska županija se ne može po dičiti takvom raznolikošću – na putu od Karlovca, od hrastovih Draganićkih lugova, kroz doline i kanjone rijeka, do crnogoričnih šuma po visovima Kapele iznad Saborskog i Kupe u Lasinji – izuzetno je bogatstvo koje treba brižno čuvati – misao je koja se nameće svakom sudioniku ovog biciklističkog putovanja.

Tijekom dosadašnjeg puta 15 članova SRK Pedala Laganini obišli su Karlovac, Ogulin i Slunj a tijekom današnje 3. rute duge 90 kilometara obići će mjesta od Slunja do Lasinje. U nedjelju je na rasporedu zadnja, 4. dionica duga 85 kilometara, od Lasinje do Karlovca, gdje bi se trebali vratiti oko 18 sati.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest