Rukometaši Karlovca u pripremnom susretu svladali premijerligaša Zamet iz Rijeke sa 27:24

U prijateljskoj utakmici odigranoj u dvorani OŠ Grabrik rukometaši Karlovca, novi član 1. HRL Jug, pobijedili su premijer ligašku momčad Zameta iz Rijeke rezultatom 27:24 (12:12).

Za Karlovac su nastupili: Radočaj, Domjančić, Glumac, Jurčević, Horvat 3, Hrvojević 1, Rukavina 5, Capan 1, Čakarić 2, Begić, Šnajder 4 (2), Čelić, Bačić 1 (1), Crnković 2, Mrljak 2, Sudarić 2, Obranović 4, Janjanin, Dujmić.

Od samoga početka gostujuća momčad imala je minimalno vodstvo ali je poluvrijeme završeno neriješeno 12:12. U nastavku se razigrao najiskusniji karlovački igrači i strijelac Andrej Obranović, te uz odličnu asistenciju nove karlovačke rukometne nade Ivana Rukavine i uvijek raspoloženog Ivana Šnajdera, završnica je pripala domaćim rukometašima za konačnu pobjedu od tri gola razlike (27:24).

Karlovčani i Riječani nastupili su s pomlađenim momčadima koji će biti kostur njihovih momčadi za nastup u predstojećim prvenstvenim natjecanjima. Traži se još uvijek najbolja postava pa je s obje strane isproban velik broj igrača. Preostalo je još dosta toga za uigravanje, a ima još i dosta vremena jer prvenstvo počinje krajem mjeseca. Kako će biti u prvenstvu, pogotovo kad je u pitanju karlovačka momčad, najbolje će se vidjeti kad počnu utakmice za bodove. Ovako sve skupa još “visi u zraku”.

Sljedeće srijede (19. rujna) Karlovac će u prijateljskoj utakmici ugostiti još jednog ligaša iz Kvarnera – na parket dvorane kraj Korane dolazi Crikvenica.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest